laborant Giżycko, laborantka Giżycko, kontroler jakości Giżycko
- kontrola procesów technologicznych produkcji napojów i wód,
- kontrola jakości surowców, materiałów i wyrobów gotowych
- wykonywanie analiz organoleptycznych, fizykochemicznych, mikrobiologicznych wyrobów, surowców i materiałów
- prowadzenie dokumentacji laboratoryjnej,
- sporządzanie raportów.
Wymagania
wykształcenia wyższego w kierunku: mikrobiologia przemysłowa, chemia spożywcza lub technologia żywności,
znajomości technik laboratoryjnych,
biegłej znajomości obsługi komputera,
znajomość języka angielskiego w stopniu dobrym
dokładności, staranności i precyzji w działaniu,
książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych
kursy, szkolenia w zakresie HACCP,
kursy, szkolenia w zakresie ISO 22000,
kurs auditora wewnętrznego
Oferujemy
umowę o pracę.
pracę w systemie 3-zmianowym,
Klauzule informacyjne
Aplikuj